Tuesday, February 26, 2013

Твитер прашалник @iivvanaa

Твитер прашалник @iivvanaa1.Име (ник, кој ти го стави)?
@i999y беше зафатено

2.Опишете се (макс 140 нели)?
a vision in локни

3.Зошто си на твитер?
за да станам славна

4.Шо преставува вашиот аватар?
О.О

5.Кој ве донесе на твитер и дали ве за*ба со тоа?
сите патишта водат кон твитер

6.Ова ви е прв твит (ај да видиме, шо ќе твитните)?
hello world

7.Вашето второ искуство?
не го разбирам ова прашање

8.Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде на меден?
на еден месец во Јапонија, на меден на Малдиви

9.Брак?
треба да клекнеш прво :)

10.Ако реинкарнирате во животно, кое би сакале да е?
меркат(че)


Дополнителни прашања
1. Кога ќе престаниш да одиш по концерти?
кога папата ќе си даде отказ.... упс

2.Кој од ТЛ би го земала за друштво на пуст остров?
@FreudianSlipps (hell to the yeah)

3.Се збори дека си најбољи шофер на твитер?
апсо-факин-лутли

4.Кога нов телефон?
шиткаш?

5.Последна дојде на фб,зошто ?
зошто @FreudianSlipps си отиде

6.Имаш ли слика,каде што си намуртена (де даа видиме)?
ја ме ја

7.Магистрира ли?
I mastered in disguise

8.Како го запозна другиот ванаби џипџија?
сакаше да биде #твитержена. ми се обрати.

9.Кој е следен?
@FreudianSlipps