Wednesday, February 27, 2013

Твитер прашалник @FreudianSLipps

Твитер прашалник @FreudianSLipps1.Име (ник, кој ти го стави)?
FreudianSLipps, зошто сум Фројдовска емотивна мисконцепција у движење. Impressed?

2.Опишете се (макс 140 нели)?
Не знам што ви значи ова макс 140, јес да сум size petite- small по амерички, сепак у 140 не ме собира. Нисмо дошли ту да се вреџамо.

3.Зошто си на твитер?
Зошто повеќето од вас НЕ СЕ У ПРАВО. :)))

4.Шо преставува вашиот аватар?
Претставува депиктирање на очигледната поделба кај секоја женска индивидуа, внатрешниот пандемониум, екстравертното и очигледно битие и онаа скриената ноншалантна ФЕМИНИСТИЧКО дрска, внатрешна Моника Белучи.
Се шалам, само гугл пикчрс примерок од Моника Белучи претставува. Немам платено никакви авторски права патем, поздрав до ЗАМП еве одма ја мењам.

5.Кој ве донесе на твитер и дали ве за*ба со тоа?
@iivvanaa ... и да.

6.Ова ви е прв твит (ај да видиме, шо ќе твитните)?
Како се твита овде кај се стиска? @iivvanaa?

7.Вашето второ искуство?
Како мислиш...второ искуство?

8.Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде на меден?
Еден... во Њујорк пак. Меден... ќе ви кажам за неколку месеци.

9.Брак?
ДА!!!!!!!!! *камери и рандом возбудена тетка со Атлантис чоколатца*

10.Ако се реинкарнирате во животно, кое би сакале да е?
... Хуго ... (не прашувај)

Дополнителни прашања
1.Книга?
Казнено право општ дел - од  Маријанович  :))))

2.Трошаџија или шпараџија?
Влаинка

3.На караоке си пеела ли?
Изведбата на Tell him од Селин Дион и Барбара Стрејсенд со Иве и Follow me од Uncle Kracker  со @iivvanaa сеуште се раскажуваат у некои скопски кругови.

4.Како ти оди вљубување?
Фантастично.

5.Шо би променила кај себе?
Тоа што сеуште немам куче. Ping @CharlieIntruder PING PING PING!

Прашања од @iivvanaa
1. здраво како си? (леле каква си)
Јас сум урбано копиле не сум естраден уметник.....(СЛАТКАР ТЕ САКАМ)

2. докторира ли?
Дали мајка ми те плати за прашањево и колку?

3. кој е најлошо облечен на ред карпет на овогодинешните оскари?
Кели Роуланд ... А Селма Хаек беше апсолутен врв..За тие што повеќе сакаат да знаат и Хали Бери беше фантастична, а Џозеф Гордон Луит носеше различни чорапи...Али тоа не беше прашањето.

4. using "are we", are we?
Yes thank you very much thank you please to you

5. нешо за вуди ален?
следи @i999y