Tuesday, February 12, 2013

Tвитер прашалник @alwaysLadYCrOfT

Tвитер прашалник @alwaysLadYCrOfT


1.Име (ник ово оно)?
Ме знаат како Lady Croft (омилен лик од детството)

2.Висина и тежина?
Метро у нога па ти види, а тежината?Таа ми е во согласност со висината.

3.Боја на коса (остај празно ако си ќелаф)
Црна како ноќ__________________________________ ако ме разбираш.

4.Убав? (одговори со да или не)
Така викаат.

5.Зошто си на твитер?
Зашто немам пари да платам психијатар.

6.Шо преставува вашиот аватар?
Дел од мојата љубов – плоча

7.Дали сте во врска (и дали е карирана)?
Покарирана амин.

8.Вашето прво искуство?
Ќе го прераскажувам на правнуците.

9.Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде на меден?
Еден + меден = Јамајка.

10.Ако го затворат твитер...шо понатаму?
Ќе штрајкувам со глад пред Влада.

11.Ако реинкарнирате во зеленчук , кој би сакале да е?
Отровна печурка...

12.Ако би се сретнале со историска личност, што би порачале?
Само да го сретнам 2Pac , задоволна ќе бидам.

Прашања од @GeorgiMunko

1.Кога и зошто си била највише импресионирана у живот?
Прв настап. Неочекувана публика, импресии пуно.Боље и од секс.

2.Раскажи си го животот во една строфа со вкрстена рима.
Ејјјјјј немој ова.

3.Со кој македонски рапер би излегла на вечера а може и поише?
Слабо македонски рапери. Уствари може има еден.
4.Мажот од твоите соништа има опасен фетиш, сака да вмеша Ајвар во спалната...шо праиме?
Ќе му донесам пиперки и модри патлиџани. Ете ќе му отступам спална за една вечер.

5.Имаш моќ да донесеш една одлука што во Македонија сите ќе ја испочитуваат. Што одлучуваш?
Глупата раја да биде прогонета од Мк, докажано со IQ тест.
                                        
Дополнителни прашања
1.DJ у крви а?
Повеќе љубов према грамофоните, него према сама себе
J

2.Љубов на прв поглед да или не?
Да, докажано.


 Следен дечкото од еРадио @tiggaz