Tuesday, February 5, 2013

Твитер прашалник @farbanius

Твитер прашалник @farbanius


1.Име (ник ово оно)?
Фарбан ми е прекар од дете. Никот е Фарбаниус, за да звучи попаметно.
2.Висина и тежина?
175/70. Идеални.
3.Боја на коса (остај празно ако си ќелаф)
Вандик кафена.
4.Убав? (одговори со да или не)
Понекогаш.
5.Зошто си на твитер?
Се навлеков.
6.Шо преставува вашиот аватар?
      Зен.         
7.Дали сте во врска (и дали е карирана)?
Брак. Покарирано, здравје.
8.Вашето прво искуство?
Мал бев.
9.Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде на меден?
Бејрут. Јапонија.
10.Ако го затворат твитер...шо понатаму?
Ќе кризирам... ќе твитам на фејсбук.
11.Ако реинкарнирате во зеленчук , кој би сакале да е?
Ориз.
12.Ако би се сретнале со историска личност, што би порачале?
Би сакал да го сретнам Адам. Би му рекол: не каснувај, те лаже.

Прашања од @JakovFendu
1.Дали си спремен за напредок во нашите билатерални (струшко-охридски) односи и средба на неутрално тло? Пример Подмоље или сендвичарана во Костозглобна?
Ти благодарам за прашањата, Јакове. Спремен сум. Сендвичарата одговара. Ти частиш.
2.Че ми ги покажиш сликите некојпат?
Со ќеиф.
3.Имаш ли доволно простор  да размислуваш за бесконечноста?
Имам мои 2 квадрати у кујната. Сосема доволно.
4.Дали има добро и лошо? И дали доброто ќе победи?
Имат. Не да ќе победит, ќе го сокршит.
5.Длабоки мисли на твитер или во длабоконо сам со цело небо над тебе?
Длабоки мисли на твитер. Се плашам од вода.
6.Има ли смисла?
Животот, да.

Дополнителни прашања
1.Златна рипка или пастрмка?
Плашичина.
2.Моментот на одделување од сопствена слика
Убаво ми е. Знам дека некој ќе ја закачи дома и ќе ужива. Башка кешот J

@MarincePink